2012. március 31., szombat

Ügyintézés, költözés...

Na, sikerült egy valag mindent letudni, van német telefonszámunk, német bankszámlánk, kész a biztosítás. Holnap költözünk végre, aztán lassan majd berendezkedünk :)

Voltunk a karitasznál tegnap, az ember meg sem gondolná, milyen jó bútorok vannak!!!!!! Már kinéztünk egy ebédlőszettet fenyőből meg egy szekrénysort, kérdés, hogy mennyibe kerül (annyira azért nem olcsó...), mi fér be, mire van szükségünk, mit tudunk elhozni. Ugyan az ismerős úr készségesen felajánlotta, hogy segít elhozni a dolgokat, hétfőn kor találkozunk ott, de azért nem biztos, hogy minden befér hozzá (bár jó lenne, ha igen...)

Találtunk kinn mindent, 1€-s boltot is (messze nem olyan, mint otthon!!!), media marktot (már ki is néztünk mindent, csak meg kell rendelni és úgy vettük észre, hogy alkudozni is lehet, majd rápróbálunk...), a DM, Rossmann és Müller nem olyan nagy cucc, de az is van, Lidl, Aldi, Rewe, Netto..

Ami nekem rémesen hiányzik a Libero cuccok, meg a Huggies. Pampers van, de arany árban így kénytelenek leszünk babylove-ot venni, ami viszont nevetségesen olcsó, még az otthoni árakhoz képest is, pedig az otthoni cuccok sem drágák :D

Van C&A, H&M és Kik is, szóval ruházkodni is lesz honnan, mondhatnám úgy is, hogy ahhoz képest, milyen kis kedves város Aalen, tényleg minden van!!! Na jó, IKEA itt nincs, csak Ulmban, de az 60km autópályán, talán fél óra? Lehet annyi sincs (bár fura, hogy az ittenieknek már is táv :D )

Hozok egy képet még gyorsan, ami a templom mellett látszik házikó, annak a felső szintjén fogunk lakni :))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése