2014. március 10., hétfő

Igy egy het elteltevel is csak azt tudom

mondani, hogy jo itt. Bebarangoltuk a kornyeket, mar amennyire a pocakom engedi, hegyet mar nem nagyon szeretek maszni, de a sikabb reszeken meg elvigeckedek, bar tegyuk hozza, eleg puding lettem az utobbi idoben. Bandeszra egy kicsit haragszom, mindig elmondja, mennyi, de mennyi, de mennyi-mennyi dolog van meg a lakasban blabla, de igazan semmit nem csinal, mert nincs kedve. Nem onfenyezes, hanem teny, hogy en a ket gyerekkel terhesen becsomagoltam a dolgok 98%-at, illetve bontando butort sem sokat hagytam, nem hiszem, hogy elvegezhetetlen munka lenne szetszedni azt a ket ruhasszekrenyt meg a kanapet, de ugye amig azok egyben vannak, beszelni sem akar a fiukkal a transzporterrol, pedig azzal milliardszor gyorsabb lenne... Mindegy, en mar nem mondok semmit, de azert jo lenne, ha lassankent atkeverednenek a dolgaink...
Samu tegnap hatalmasat esett a lepcson, szegeny. Jo nagy pukli lett a fejen es egy eleg nagy reszt le is horzsolt, most annak drukkolok gozerovel, hogy megusszuk ennyivel. Nagyon jol aludt delutan is, este is, bar az is teny, hogy cirkuszos Hedike nem sok pihenot hagyott neki. Ma meg nem mertem zaklatni, igy csak bizakodni tudok, hogy minden rendben.
Volt egy jo nagy vitank az ovirol is, marmint hogy mikor irassuk a gyereket. Nehez kerdes, legokosabbnak vegul azt tartottuk, hogy ha lecseng a koltozes, kerek egy idopontot az ovonotol es megkerdezem az o velemenyet, illetve hogy egyaltalan hogy megy ez az ovi dolog.
Volt kinn penteken a hebamme is, nagyon rendes csaj :) mondta, hogy tud nekem kiirni "haushaltshilferint", a "recepttel" a kezemben a kassza kiutal egy haztartasi alkalmazottat es fizeti is. Valamilyen szinten nem lenne rossz, lehet..
Mar csak harmat kell aludni elvben es lesz rendes netunk, varom mar...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése