2014. szeptember 15., hétfő

Káosz-képsor Nr. 1 - Nappali





Hát, evvan most. Szemét, rumli, kupi, játékhegyek, stb. A képek magukért beszélnek, bár állítólag lehetne rosszabb is. Nem lenne jó.

Kritikus pontok:

- polcok: remek helyet kínálnak a "nem gyereknek" való, illetve a "kiesett a kezemből", valamint a "majd még előveszem egyszer" jellegű dolgok tárolására. Csak az a baj, hogy ezek a dolgok egy idő után felgyűlnek és folynak le a padlóra, illetve mindenfelé (ráadásul eléggé rondává teszik az összképet)

- szekrény teteje: ölni tudnék érte. Bandesz kedvenc "szeméttároló" helye, MINDENT ide pakol (tegnap a Duplós doboz is majdnem felköltözött büntibe, de egyrészt a sok egyéb szeméttől már nem fért, másrészt az már tényleg a jéghegy alja volt, így felbőgtem, mint egy felturbózott Harley-Davidson, szóval a végén se szekrény teteje nem lett, se bünti :D )

- padló: "Ha padlón vagy, legalább szedj fel onnan valamit!" Nálunk lehet. Alapvetően enni lehet a szőnyegekről... na nem a tisztaság miatt. A gyerekek körberohangálják a lakást a szendvicsekkel, rágcsákkal, gyümölcsökkel (a vezérhangya akkor indul hosszú útjára az agyam tekervényes bugyraiban, amikor látom, hogy a lányom komoly elszántsággal passzírozza a banánt a kanapé letakarójába. De vannak még elmebomlasztó ötleteik, a kicsik kreatívsága határtalan). A másik a sok traktor, autó, billencs, stb. Jó, hogy este kijönnek büntibe, de kérdem én: reggel miért nem mennek vissza a helyükre? Ja, mert nem pakolom el. Na, ezen is változtatunk!

- játékos szekrény: nem kommentálnám. SEMMIT nem találunk meg soha, sehol. Így a játékokat is rendszerezem, muszáj, aztán imádkozom valami felsőbbrendűhöz, hogy a rend maradjon is meg, legalább 3 hétig :D

- egyéb: fel kell címkézni a mappákat, kiválogatni a magazinokat, kidobálni a koszos zsepiket, átrendezni a polcokat, kitalálni valamit a könyveimre az alsó polcon...

Hajrá! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése