2012. július 3., kedd

Kevesebb, mint pár nap :D

És indulunk vissza Németországba. Előre gyomoridegem van a nagy meleg miatt... Nem magam miatt aggódok, csak attól félek, hogy Samu nehezen viseli majd. Bár a meteorológia hűvössel kecsegtet Linztől, addig valahogy el kellene érni még a nagy kánikula előtt. Majd fagyasztok le neki vizet, vagy gyümölcslevet, hátha azt szívesebben inná. Utána már nem lesz gond, kinn a jó hűvösben biztosan ő is jobban fogja érezni magát.

Amikor jöttünk, Linztől ordított, 6, azaz hat kerek órát, azt hittem, megőszülök. Se enni, se inni nem volt hajlandó, annyira prücsögött, hogy párszor azt hittem, megfullad. Szörnyű volt, nagyon félek, hogy megint ez lesz. Augusztusban már repülővel megyünk, ha esik, ha fúj. Ha nincs repülő, nem jövünk. Én 50 fokban biztosan nem húzom végig szegény gyereket még egyszer 3 országon...

Jó lesz végre a férjemet is újra látni, másfél hónapja lassan, hogy elbúcsúztunk, és 3 hete, hogy nem hallottam a hangját. Sajnos itthon felejtette a töltőjét a magyar telefojának, így nem tudunk beszélni, mivel ennyi idő az a teló álltában lemerült (ki volt kapcsolva és mégis). Szóval jó lesz újra együtt lenni.

Kíváncsi leszek, milyen lesz az út, mennyire lehet elviselni, meddig tart majd, stb. Ha hazaértünk, és lesz alkalmam, jelentkezem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése