2012. július 25., szerda

Göppingen, spielgruppe, miegymás

Kezdem az elején. Voltunk a hétvégén Göppingenben. Van ott egy, a leírás szerint jó nagy baba bolt. Hát, annyira nem volt nagy, és felét sem kaptuk annak, amit venni akartunk :( A járás segítőt és a csúszásgátlót rendelni kellett, cipőt végül Aalenben vettünk. Viszont lett rács az ajtóra :))) Az is valami már, a konyha Samumentesítve lett :D

Ma voltunk a spiel gruppéba, egész jó volt :) Igaz, a gyerekek idősebbek, mint Samu, jóval, de a montenegrói csaj ikrei jól elszórakoztatták a gyerekem. Mikor hazaértünk, csak beraktam a fiam a kiságyba, és mint akit agyonvágtak, már aludt is :D Ritka szép pillanat :D de főleg ritka :D Velem nem nagyon beszélgettek, mert Julia úgy vezetett fel, hogy inkább angolul beszélek, ami jogos is, de így valahogy egy kicsit olyan kirekesztve éreztem magam, na de sebaj :) MAjd legközelebb, attól még jó volt :)

Bandesz hamarosan hazajön :) Nagyon el van ájulva Mergentheimtől, azt mondja, iszonyú kicsi, de nagyon barátságos. Tulajdonképpen egy gyógyfalu. Hát mindegy, ez van, akár kicsi, akár nagy, előre láthatóan ezt kell szeretni. A kollégák viszont rendesnek tűnnek, már az is valami.

Hétvégén grillparty Schwäbisch Hallban, semmi kedvem menni, de ugye ez is muszáj program, mese nincs, menni kell. Legrosszabb esetben jól érzem majd magam, általános tapasztalat, hogy minél kevésbé van kedvem menni, annál jobb lesz a buli végül :)

Spielgruppe még egy kicsit, nagyon meglepődtem, hogy bár elvben nem sok német anyuka van a közösségben, csak én, és a lengyel csaj beszéltünk anyanyelven a gyerekekhez, mindenki más eleve németül tanította őket... érdekes... Josephina (a montenegrói Bibi kislánya) marha aranyos volt, mindig azt mondogatta csak, hogy Guck Mal! Guck Mal! :D (asszem így kell írni, azt jelenti, hogy Nézd csak!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése