2014. október 6., hétfő

Az újdonság varázsa

No igen, kicsit felpörgött az életünk. Új autó, új ágy, új egér...

Szóval megjött az új autó. Nagyon cooooooool :) VW Caddy Soccer, vagy mi, szép bordó. Megy, mintha olajon siklana, és tényleg nagyon nehéz besaccolni a sebességet. Megérte rá várni, bár kevesebb idővel is beértem volna, mégsem panaszkodom, húzhatták volna október végéig is *. A másik, ami nagyon tetszik, hogy az egész kocsi nem nagy. Az ember ránéz, és nem támad az az érzése, hogy egy kisbuszt stírol. Ellenben benn rengeteg hely van! Akkora a csomagtartója, hogy el sem tudom mondani, illetve magasított fölfelé, tehát majdnem fel is tudok benne állni. Ki is próbáltuk szombaton, elgördöltünk az IKEÁba.

No igen, kapott Hédi új ágyat.

Csodaszép, nagyon kényelmes, praktikus, remek, tényleg. Problem? Ja igen... amivel nem számoltunk: Samu szabadon hozzáfér Hédihez, így hiába a sok órás altatási processz, a leányzó 2 perc múlva éberen sivalkodik az ágy tetején, Samu pedig önfeledt boldogságában, kajánul vigyorog a helyén. Kellemetlen. Így az ágy a radiátornak támasztva, Hédi pedig visszapakolva a kiságyba. Erősen remélem, az ovi megoldja a gondunkat, és Samu aludni fog, mire elaltatom Hédit, most ugyanis sajnos nincs miben kifáradnia, így nem is alszik túl jól (megértem).

Aztán ha már Würzburgban voltunk, vettünk a Köllében egy új egeret is, egyelőre nevenincs, szép morzsa-fekete. Nem, nem szenvedek egérgyűjtési mániában, egy másik bejegyzésben leírom majd, miért kellett a kis foltos.

A visszaszámlálás pedig elindult, kevesebb, mint egy hónap és kezdődik Samunak az ovi...

1 megjegyzés:

  1. Nem kicsi meg Hedi az ilyen agyhoz? :-o
    Samu mar nagyfiu, nagyon jot fog tenni az ovi (bar az elejen nem kizart, hogy egy ideig csak meg rosszabb lesz a helyzet; de ezen gyorsan tul fog lendulni)
    Es te hogy vagy?

    VálaszTörlés