2014. február 18., kedd

1 hét és 4 nap a költözésig :)

Ugyanis megkaptuk a lakást :) A néni szeretettel gratulált az ikrekhez és azt mondta, ha szerintünk elférünk, őt nem zavarja :) no, ez igazán remek hír :) Holnap Bandesz alá is írja a szerződést, ha meg tudna állapodni, még pénteken átpakolnánk, mert az mindenkinek szabadnap a praxisban, sokan ajánlották, hogy segítenek. Jó lenne, de ha nem, megoldjuk szombaton egyedül (valahogy)... de nem hiszem, hogy ez gond lenne, a néni nem szőrszál hasogató, egyetlen oka volt, hogy nem "ab sofort" volt kiadó a lakás, hiányzik még pár konnektor, de azt ígérte, addigra meglesznek (ha nem, bumm neki, oda nem mennek be a gyerekek addig, hatalmas a lakás, szerintem amúgy is el fogunk férni...)

A löffelstelzeni lakást viszonylag könnyen visszamondtuk, bár erről nem szóltunk a csajnak, mert nem kellene egy balhé, hogy lefoglaltuk azt, aztán kivettünk egy másikat, így az ikrekre fogtuk a dolgot, tehát a markler most nekiállt lakást keresni nekünk, de szerintem hétfőn szólok neki, hogy találtunk, ne fáradjon tovább, köszönöm szépen.

Na most, hogy ez a probléma lement, más dolgok kezdtek el foglalkoztatni, pl hogy milyen tortát csináljak Hédinek, mert nyakunkon a szülinapja... Egy ötletem volt, miszerint mascarpone krémmel megtöltök egy piskóta tekerccsel kirakott "dombot" (hívják ezt teknősbékának is, máshol ez a charlotte), és színes marcipánból csinálok belőle katicát, vagy ha nem marcipánból, akkor nyújtható cukormázból kakaós glazúrral (találtam fekete ételfestéket, de kicsit szkeptikus vagyok...), de még képlékeny a gondolat, mert a mascarpone nagyon zsíros. A másik gondolatom a növényi tejszín volt, mert abban nincs tejfehérje (gondolom én, ha már növényi), mert a piskótából Hédi úgysem eszik, csak a krémből. Hát nem tudom.. mindenesetre ezen megy most az agyalás, mert mire észbe kapok, itt a szülinap. A másik ilyen nagy probléma az ajándék, arra is jó lenne valami fainat kitalálni, baba kiesett, mert a kisasszony nem áll, nem ül, nem babázik. Agyalok tovább, valamit csak kitalálok majd :) (ötleteket szívesen fogadok!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése