2014. február 11., kedd

Egy lakásunk már van

a löffelstelzenit megkaptuk :)Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni azt a sok sok lóherét, amit küldtetek és a rengeteg drukkot! :) Nagyon örülök ennek a lakásnak :)

Ettől még megnézünk két schweigernit, de azok már képek alapján sem tetszettek annyira, az egyik sötét és linóleumos (halálom a pvc), a másik tetőtéri, de 2 lakás egyben, és eszméletlen drága, majdnem 800 a kalt...1000€ fölött van havonta, és tényleg, minek nekünk két lakás egyben? Szép amúgy, meg minden, csak... Fel kell hívni a Köblert is, hogy mit szólna hozzá, ha maradnánk még egy hónapot, illetve a csajnak is vissza kell írni, hogy intézzük a papírokat, de arra lenne-e lehetőség, hogy pár dolgot lemérjünk, mert akkor április legvégén vagy május legeslegelején beépíttetnénk a konyhát. Vicces (és egyben szörnyű), hogy mindkét gyerekem első szülinapja egy költözés kellős közepére esik...

Közben néztünk autót is, most megy a vita, mert Bandesz mindenáron kisbuszt akar. Tudom, hogy jobb, mint az egyterű, mert nagyobb a csomagtere,és 7 üléssel az egyterűben egy fél macska is nehezen fér el, de ez a kisbusz dolog nekem akkor is nagyon morbid... Mindegy, a költözésre meg akarja venni a kocsit, mert abba minden belefér, mondjuk ebben igaza van, 3-4 körben át is tudna hurcolkodni, bár itt az lesz a car, hogy megint "nap-csere" lesz náluk előre láthatóan, tehát elsején dolgoznak (ő nem, a cég ad szabit költözésre), én meg biztosan nem fogom az 50kg/elem súlyú kanapét emelgetni 6 hónapos terhesen, de ezeket max pénteken átpakolják, nagyjából ennyi, amiben segíteni kell, kanapé, hűtő, mosógép. (Bár a hűtő is jó lenne már csütörtökön, de ha mást nem, munka után bedobják a kocsiba, vagy nem tudom.... egy ideig úgyis a kicsit kell használni, mert a nagynak ki is kell magát szinteznie...) Szóval most még egy projectet elindítottunk, csak hogy gyorsabban teljen az idő májusig :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése